HJEM          OM OS          DET SKER        BEGIVENHEDER         SNUSKE          BENTE*S KLUMME          DAMMEN

RENOVERING AF HUSET

2 x 40 års FØDSELSDAG

KARSTENS KONFIRMATON

 

 

 

 

   "GAMLE" BEGIVENHEDER

 

       KARSTEN'S KONFIRMATION

 

 

 


Karsten blev konfirmeret den 9 maj i Kloster Kirken i Horsens. Konfirmation blev holdt af en præst der nok var lidt anderledes end man er vant til, en festlig og munter mand, bl.a. blev "talen" til konfirmanderne sunget i nutidens rytmer som konfirmanderne kender godt, et rigtig godt indslag der blev klappet af fra "tilskuernes" side da sangen var slut. Efter konfirmationen i kirken var færdig samles alle konfirmander med forældrer, bedsteforældrer og alle andre gæster foran kirken i et flot solskinsvejr der skulle gå hen og blive årets varmeste dag. Alle konfirmander blev selvfølgelig fotograferet på "kryds og tværs"
Fra kirken kørte vi til selskabslokalerne i Bowl'n'Fun, her fik Karsten en tur i en stor amerikansk bil, noget der faldt i god jord..... næsten som at køre i fars bil :-). Så var det gavernes tur, Karsten fik  hvad han ønskede sig, penge, et digital kamera, en salmebog med indgraveret navn og en DVD film. Så var det tid til middagen, en buffet der bestod af forskellige slags salater, 2 slags kød der blev skåret ud efterhånden som der var behov for det og der var også flødekartofler og kartofelbåde. Efter middagen var der sang fra mor og far og derefter holdt Tommy/far tale for Karsten (billede af sangskjuler samt kopi af sang og tale findes andetsteds på websitet) Så var der dessert, bananasplit bestilt af Karsten, det var noget der gled ned uden problemer, specielt blandt børnene :-). Ja, så var der tid for en sang igen, denne gang fra Laila, en festlig sang fra storesøster til konfirmanden (findes også andetsteds på sitet) Det mange børn gik og ventede på kom der endelig gang i, nemlig bowlingen. Børn og unge  havde bowling baner fra kl 15.00 til 18.00 og de blev benyttet i stort set i hele tidsrummet. De voksne havde baner fra kl.16.00 til 17.00. Bowlingen var en stor succes både blandt børn og voksne. Da de voksne var færdige med at bowle var der kaffe og senere sandwich. Efter kaffen var der en takkesang fra Karsten til mor og far. Mange tak, Karsten, den blev vi meget glade for :-)
Ca kl 18.00 begyndte de første gæster at forlade konfirmationsfesten
Vi vil her på vegne af Karsten endnu en gang takke for gaver og telegrammer og at alle gæster gjorde Karsten's konfirmationsfest til en god dag

 

 

 

 

.

 

 

  • Dette er stedet for de gamle nyheder. Det kan jo være sjovt at genopfriske gamle begivenheder

  •  Hjemmesiden ses bedst i 1024*768 

Copyright ® 2006 www.to-ben.dk Hjem          Om os         Det sker        Begivenheder         Snuske                   
 GRØN OG HANSEN 
   WWW.to-ben.dk