HJEM          OM OS          DET SKER        BEGIVENHEDER         SNUSKE          BENTE*S KLUMME          DAMMEN

 

Projekt Opgang

Så er vi gået rigtig i gang med opgangen. Vi har jo i lang tid ( læses år ) gået med en ide om at at opgangen skal gøres i stand. Det startede sådan lidt i september 2008 med at vi brækkede gamle reoler ned og vi ryddede opgangen for alt muligt andet der i tidens løb havde sneget sig ind :-)

Fra før vi startede på renoveringen

Klik her for flere billeder

------------------------------

I slutningen af september blev alle de gamle el-installationer fjernet og der blev lavet nye lampesteder, flere stikkontakter og nye ledninger/kabler blev trukket. Det medførte en masse svineri da alt er fræst ind, det var bare noget der skulle oveståes. Så kom der et bryllup i vejen og en masse andre ting og det endte med at vi nåede helt frem til starten af marts 2009 (!) før der igen begyndte at ske noget i opgangen. Der blev væggene spartlet ud og forgrundet og midt i uge 11 begyndte vi at sætte glasvæv op. Der er også gjordt klar til at sætte en radiator op nederst i opgangen ved hoveddøren, der har aldrig været varme på opgangen, men det bliver der lavet om på nu. Vi havde et problem af de lidt større: nemlig stillads... der er noget højt til loftet skal vi lige hilse og sige, så vi kikkede os omkring efter stilladser men der var ikke noget der passede og naboerne havde også noget men så kunne vi hverken komme op eller ned af trapperne :-) Løsningen var at vi byggede dem (2 stk) selv af reglar, lægter og plader og vi må sige det har fungeret rigtig godt :-) Loftsbrædderne er også pillet ned så der kan blive isoleret på skråvæggen

Så er vi i gang med glasvævet og læg lige mærke til stilladset :-)

Se flere billeder fra uge 11 her

-------------------------------

I weekenden uge 12 blev alt træværk pudset af, det kostede en rystepudser og deltasliber !, men resultatet blev godt. Ugen derefter bliev fodpaneler og dørkarme grundet for derefter at blive malet hvid. Vi startede med at male vægge i weekenden uge 13. Herefter har vi fået isoleret skråvæggen, radiatoren er monteret og nye indfatninger omkring vinduerne er sat på. Torsdag satte vi loft op og endnu en gang kom stilladset til sin ret. Der mangler at blive sat loft op øverst oppe i opgangen (ca en meter), der skal monteres en loftlem med stige men den er ikke kommet endnu. Så det er gået rigtig godt her midt i uge 14 :-)

Se med her: Video optaget i uge 12

 

Bente er i fuld gang med at male :-)

Se flere billeder her

Vi er nu nået til uge 16 ..... loftslemmen er monteret og resten af loftet er sat op. Det meste af el-installationerne er monteret.... vi har igen fået lys i opgangen :-). Maleriet fortsætter, vi er startet på gelænderet som er blevet slebet, grundet og så er der en masse revner og skader i den gamle trappe der lige skal ordnes. det er også besluttet hvordan vores nye balystre skal ser ud. Vi skal bruge ca 35 så der er også en del maleri der :-)

Hullet er ved at være klar til den nye loftslem

December 2009

Opgangen er et centralt sted i huset, det er det første indtryk man får når man træder ind. Vi syntes selv at opgangen er kommet til at se rigtig flot ud, vi mangler stadig nogle ting men det er nok fordi at vi ikke har fundet lige det der passer på det sted, men det kommer lige pludselig :-) Det har taget ..... meget .... lang tid at renovere opgangen, det er nu ca 1½ år siden vi startede dog med pauser indimellem men nu kan vi se lyset i tunnelen :-)

Prøv at se med her på før-og nu billeder

Der er også en rundtur i levende billeder se med her

 

Copyright ® 2009 www.to-ben.dk Hjem          Om os         Det sker        Begivenheder         Snuske                   
 GRØN OG HANSEN 
   WWW.to-ben.dk