HJEM          OM OS          DET SKER        BEGIVENHEDER         SNUSKE          BENTE*S KLUMME          DAMMEN

 

 

   DET SKER 2008

 

December

 

Så er det ved at være jul.... igen som det jo plejer ved den her tid på året og "det er jo bar' dæjli' " som vores ven Oluf Sand i The Julekalender siger. Vi har da også fået hentet juletræet, pyntet op og og lavet dekorationer så selv Gertrud bliver misundlig :-).

Sidst i November var vi til koncert med Status Quo i Randers og det var bare i orden, de rocker bare derudaf de gamle drenge, fuld knald på fra start til slut så det var en god afslutning på vores koncertår.

Mia og Maria havde fødselsdag den 7, så endnu en gang tillykke med de 14 år :-).

For lige at vende tilbage til julen så går det nok det plejer: vi farer rundt de sidste dage op til den 24 for lige at nå det sidste men det går alligevel... det skal nok blive en god jul :-)

Vi vil alle herfra ønske alle en glædelig jul

 

 

November

 

November har været lidt op og ned for os. Men først lige en ting som vi lovede i oktober: billeder og video fra bryllupet klik her. Om det før nævnte op og ned : op... Bente og Tommy har begge haft føs'dag i november og vil her benytte lejligheden til at ønske os selv tillykke :-). Vi har været til et par julefrokoster og så skal vi til koncert med Status Quo, det glæder vi os til. Nedtur: 17-11 døde Snuske, vores kanin i gennem mange år, vi må indrømme at vi vist alle har været noget nedtrykte over at Snuske døde. Snuske var jo en del af familien. Vi har samlet et par billeder af Snuske Klik her

 

 

Oktober

 

Ja så skete det som de de fleste vist efterhånden ved: Tommy og Bente er blevet gift :-).  Vi var på rådhuset sammen med familien  som troede de skulle til fødselsdag og havde derefter en  rigtig god dag. Venner og bekendte har også været en tur forbi og vi takker endnu en gang for de flotte blomster og gaver vi har fået. Billeder og video om "et øjeblik" :-)

 

 

Hvad er der ellers sket i oktober..... Bente holdt sit 25 års jubilæum, en god dag hvor der kom ca 60 kollegaer for at hilse på, der var også taler, gaver og flotte buketter. Børnene og Bente havde efterårsferie og så er vi gået i gang med opgangen, vi har længe gået og kigget på den = den trænger til en kærlig hånd men nu skal det være.

 

 

 

September

 

Vi ved det godt og vi beklager dybt... det er længe siden vi har skrevet noget her på siden, men nu skal det være :-). Noget er der jo foregået siden..... Juni var vist nok i eksamens tegn for Betina og det gik godt. Mia og Maria afsluttede 7 klasse og Karsten går på produktions skole. Os to gamle..... tja det står hen i det uvisse men det har jo nok været arbejde og dagligdagens gøremål.. MEN den 29 juni var vi på kærsteweekend i København, vi skulle se the boss.... Bruce Springsteen i parken sammen med 40000 andre tilskuere, en rigtig flot koncert og vejret var bare iorden. Mandag var vi så på rundtur i Kbh og se det som man nu skal når man er i hovedstaden :-).

Juli... 5 juli tog vi ... Mia, Maria, Betina, Karsten, Bente og Tommy.... til Østrig, en god tur med fint vejr og vi fik set en masse steder og ting ( billeder og video kommer snarest ). Ugen efter havde vi også ferie sammen men pigerne havde travlt alt muligt og Karsten tog på camping så Bente og Tommy var bare sig selv.... børnene er ved at blive store. Tommy startede på arbejde igen og Bente havde en uge mere med et par småture ud i det danske land. Den 24 har Laila føs'dag... 21 år... tillykke med det :-)

August.... Så truer hverdagen igen for skoleelever. Mia skifter skole til Sct Knuds. Maria fortsætter i den "gamle" skole og Betina starter på Fredericia Gymnasium ..held og lykke med det nye skoleår :-). I starten af august er Tommy på Vejle sygehus for at få opereret øjnene og det gik godt, nu kan han se igen :-) 15 august er det igen koncerttid, denne gang er det Meat Loaf på Kolding Stadion, igen flot vejr og en god

koncert :-) Den 24 var vi alle til barnedåb på sjælland ved Anja og Michael, Oliver skulle døbes.... endnu en gang et stor tillykke herfra. Sidste weekend i august var den gal igen... endnu en gang til sjælland, men denne gang bare en slappe af weekend ved Lis og Thomas. En dejlig weekend med flot vejr som vi sluttede af med en tur til Karrebæksminde.

 

 

 

Maj

 

16-5-08 Som det kan ses andet steds på hjemmesiden har vi få et lavet et "resume"af Mia og Maria's konfirmation. God fornøjelse hvor vi gennem billeder og video fortæller om dagens forløb. Vi håber at  I vil tage på tur på disse sider. God fornøjelse. Se med her 

Hvad får vi ellers tiden til at gå med her i hytten...... jow der har jo været en masse godt vejr og det kan man få en masse tid til at gå med :-) Karsten er fyldt 18 den 1-5 så et stort tillykke endnu en gang :-) Karsten er blevet udskrevet fra sygehuset og vil forsøge at starte på skole, vi ønsker held og lykke :-). Betina er i fuld gang med eksamen så også et held og lykke til hende :-)

 I pinsen var der Harley Davidson træf her i byen og det gik der jo også lidt tid med. Det er noget af en oplevese at se byens indbyggertal bliver forøget med 15000 motorcykler og 20000 personer, Men det hel var fest og farver:-)  Se lidt flere billeder her

 

 

April

 

3-4-08   April...... en vigtig måned... specielt for 2 piger her i familien :-) Der er kun 10 dage til konfirmationen og vi er helt sikre på at Mia og Maria glæder sig :-) Alt fra tøj og hvad  og hvad der ellers skal foregå på dagen er ved at være klar og vi glæder os til at se familie og venner på dagen :-)

Som tidligere beskrevet har vi jo fået et nyt "familiemedlem", nemlig Grendon, en sød lille orangutang. Vi har nu fået mere information som kan læses her

 

 

 

Februar

 

17-2-08    Så blev det februar og vinterferien er slut :-(, men vejret har jo været rigtig flot, det har jo nærmest været forår, det vælter jo op af jorden i haverne med forårsblomster, men det bliver godt at starte i skole og på arbejde igen. Vi plejer at fortælle lidt om hvad vi har planer om i årets løb og i år skal ikke være nogen undtagelse. Den store begivenhed er selvfølgelig Mia og Maria's konfirmation, læs mere om det her. Betina afslutter 9 kl. og skal til eksamen i Maj og Juni og hvad der skal ske derefter er der ikke taget stilling til endnu. Laila er flyttet sammen med Mathias i Herning. Karsten skulle være startet på skole i Horsens men sygdom og hospitalsophold har forhindret det, vi ønsker god bedring og håber du snart er på benene igen så du kan starte på skolen. Bente og Tommy.... tja... vi gik med planer om at renovere opgangen her i starten af året, men det er skubbet til efteråret så istedet bliver det nok nogen småprojekter i kælderen. Vi skal til koncert med Bruce Sprinsteen i Juni. Sommerferien er vi ikke helt sikker på hvor den går hen.

 

Januar

 

21-1-08     GODT NYTÅR      Hmmm ja... og så skal man vænne sig til at skrive 2008, men det skal nu nok komme selvom jeg (Tommy) stadig oplever at der er mennesker der daterer med årstallet 07.... 15-1-07....17-1-07 osv, om det er fordi man vil leve året om igen kan jo godt være :-). Det blev jo nytår igen som det plejer at gøre sidst i december, julen gik jo godt og vi kom godt ind i det nye år sammen med gode venner og gode naboer. Vi havde alle holdt ferie siden før jul så det var lidt surt at skulle igang den 2-1-08 men det var jo heldigvis en kort uge. Nå men nok om det. Vi har haft en stille og rolig start på året. Betina havde fødselsdag 18-1-08.... et stort tillykke.. Som det fremgår af forsiden har vi fået en lille ny. Vi har adobteret en lille orangutang og han hedder Grendon. Der er jo tidligere nedlagt veto mod flere dyr her i huset så derfor bliver vores lille ven på Borneo :-) Grendon er 2½ år gammel og er en rigtig nuttet lille tyksak

 

Det skete 2006

 

Det skete 2007

 

 

 

 

              

 

 

 

Glædelig jul til dig og dine

siger jeg fra mig og mine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er vi nået til den alvorlige del, Bente og Tommy siger ja til hinanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et blik ud over en af byens torve lørdag eftermiddag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                      

Den første påskelilje er sprunget ud

Billedet er taget 14-2-08 kl. 12.07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2006 www.to-ben.dk Hjem          Om os         Det sker        Begivenheder         Snuske                   
 GRØN OG HANSEN 
   WWW.to-ben.dk