HJEM          OM OS          DET SKER        BEGIVENHEDER         SNUSKE          BENTE*S KLUMME          DAMMEN

 

Det er her det sker

---------------------------

Det skete i

2006      2007      2008

-------------------------------

2009

December

 

Nu er det altså jul igen.......tralalala    :-) det kommer vi nok til at høre nogen gange her i december ligesom de andre sange og melodier vi plejer at høre i december. Jul bliver bliver det lige meget hvor meget vi hopper og springer og det er da også rigtig hyggelig altså lige lige bortset fra fra det ræs vi alle udfører for at nå det hele op til selve julen :-). November.... jow vi var altså lige til en koncert (årets sidste for vores vedkommende ) med Cliff Richard og The Shadows, ikke lige til at se at de gutter er mellem 67 og 69 år og de leverede en flot koncert for de 8500 tilskuere i Ålborg Gigantium. Og så havde vi og så et par fødselsdage at fejre i November... tillykke til Tommy og Bente og nu vi er ved det: også et stort tillykke til Mia og Maria med de 15 år her i December :-) Ja så venter vi jo bare på den 24 og vi har hentet juletræet og der er pyntet op så vi er klar :-) Men inden da er der jo et par julefrokoster der skal overståes og for nogen er der også del mere at se på jobbet. Hvis man ikke kan få tiden til at gå kan en tur rundt på sitet her anbefales f.eks Bentes julebrev og før og nu billeder fra vores nye opgang :-)

-----------------------------------

17-12-09

Og så er vinteren kommet til Danmark, d 16 og 17-12 fik vi en ordentlig omgang sne så vi hverken kunne komme frem eller tilbage. Se lige med her :-)

------------------------------------

Vi vil herfra ønske alle en god jul

Pas godt på jer selv og hinanden :-)

Oktober

 April, Maj, Juni, Juli, August, September og Oktober...... jajaja vi ved det godt... der sker ikke meget her på siden.... men der er sket meget siden vi har skrevet sidst :-) For at ridse vores gøren og laden op i grove træk; vi har og får meget tid ttil at gå med huset, specielt opgangen er noget der har taget meget mere tid end vi havde regnet med, dette kan der ses mere om andetsteds på siden. Terrassen har fået den den store kærlige hånd og er blevet rigtig flot (se lige med her) og så der kommet et "orangeri" i haven, det glæder vi os meget til at tage i brug. Hvad er året så ellers gået med, joooww.... Vi havde besøg i april fra England, Brynhild, Max og Inger var i Påsken. Karsten fyldte 19 d. 1 maj, Christina blev konfirmeret 10 maj, Bente og Tommy var til koncert med Eagles i Århus 30 maj, i grundlovsferie var vi på familie-weekend i Lubeck, i Juli kom ferie tiden, Mia og Maria skulle på sprogrejse 14 dage i England og vi to gamle tog med derover for også at besøge Brynhild, Joe og børnene, Bente og Tommy tog tilbage til DK men fortsatte dagen efter sydpå til Østrig via Harzen. Laila fyldte 22 24-7 og så er det august, ferien er ovre og der er skolestart og vi vender tilbage til normalen. Karsten flytter til Herning. September en lidt død måned, vi var inde og se Jan Gintberg, en sjov aften :-) Oktober..... ja lidt ferie og så lige en koncert i Parken med Fleetwood Mac og så ellers arbejde spise og sove :-) Det var så i korte træk hvad vi har bedrevet siden marts ... :-)

 

Marts

Ja det er jo ikke fordi vi har været særlig aktive her på siden i et stykke tid, meeeen DET vil vi prøve at rette op på. Der er jo sket en del siden vi sidst har opdateret www.to-ben.dkDer er jo ikke sket noget her på sitet siden før julen 2008 som gik som en jul jo skal :-). Webmasteren vil på familen Grøn Hansen's vegne ønske alle et godt nytår, den opmærksomme har jo nok bemærket at årtallet er skiftet til 2009 :-) Vi plejer her i "årets start" at fortælle lidt om familens aktiviteter, ferie, projekter osv og det vil vi da også gøre i år. Men først lidt om hvad der er sket i de første par måneder. Betina havde føs'dag i januar, tillykke med de 17 :-). Januar sluttede med at vi alle fik glæde og fornøjelse af influenzaen. Som så mange andre i Danmark lå vi og havde vældig ondt af os selv, der gik en uges tid før vi hver især var ovenpå igen. Februar bød på en tiltrængt vinterferie, ikke fordi vi foretog os det helt vilde, det var bare en slappeaf og tage det roligt ferie. Pigerne var på sjælland fra torsdag til søndag. Den 25-2 var Bente og Tommy på Fredericia Teater og se Zirkus Nemo og det skal da ikke være nogen hemmlighed at lattermusklerne blev motioneret :-). Marts.... så er foråret startet og det pibler og gror da også haven..... ja og nu er vi ved at nå til fremtidens aktiviteter. Vi har en opgang der har hængt noget i bremserne og det skal der gøres noget ved....... og det er da også sket i skrivene stund :-) det er den helt store tur opgangen skal have og vil da også følge op med billleder og beskrivelser af hvordan det går i nærmeste fremtid. Hvad skal der ellers ske..... hmmmm jow i påsken får vi besøg fra England, Brynhild med børn kommer på pskeferie og nu vi er ved England, Mia og Maria skal på sprogrejse. De tager over til England og skal bo ved Joe og Brynhild i Bournmouth i 14 dage i Juli. Vi 2 "gamle" tager med over og afleverer Mia og Maria og bliver i England 3-4 dage, det er de eneste planer vi ang. ferie i øjeblikket. Bente og Tommy plejer jo at gå til koncerter og i år er ikke nogen undtagelse, i maj tager vi til Eagles koncert i Århus og til November har vi billetter til Cliff Richard og The Shadows 50 års (?!) jubilæumkoncert. Mia og Maria tager også til Bornholm i April på lejrskole, Betina går på gymnasiet, Karsten bor indtil videre i Skanderborg og Laila er startet på uddannelse som design teknolog i Herning

En sjov lille ting her til slut: Vi har sat en redekasse op med kamera i, en af vinterferiens småprojekter. Nu kan TV2 godt gå hjem og lægge sig:-) Vi regnede ikke med at der var aktivitet i kassen, men der er flyttet en musvit ind, den kommer hver aften ca kl 17.30-18.00 og flyver igen når det bliver lyst. Nu håber vi at den finder en mage så vi kan få gang i redebyggeriet og få nogen små musvitter :-)

Her er "Musse", vores lille logerende

Klik på billedet for et lille filmklip

Følg med i hvad der sker i redekassen her

 

Copyright ® 2009 www.to-ben.dk Hjem          Om os         Det sker        Begivenheder         Snuske                   
 GRØN OG HANSEN 
   WWW.to-ben.dk