HJEM          OM OS          DET SKER        BEGIVENHEDER         SNUSKE          BENTE*S KLUMME          DAMMEN

 

Det er her det sker

---------------------------

Det skete i

2006      2007      2008      2009

-------------------------------

2010

April

Så blev det april og det er jo herligt... solskin og lidt lunere vejr... og det er ikke nogen april-snar :-). Hvad er der sket siden sidst..... tja ikke så meget. Vi har været til årets første koncert med Status Quo, en 40 års fødselsdag, en rigtig god fest , endnu en gang tillykke Anette :-) og så har det jo været Påske. Den forløb som en påske jo skal, slappe af og være sammen med venner, familie og os selv :-). Og så har vi fundet af hvad vi skal i sommer ferien...... vi skal til...... Østrig :-) Vi har lejet en lejlighed    i Zell Am See med udsigt til søen og bjergene så vi glæder os :-), men det kommer der mere om på     et senere tidspunkt. Her i huset er vi blevet færdig med badeværelset, de sidste fuger er lavet, håndklædeholderne er sat op og toilet-rulle-holderen vender rigtigt :-). Det passer nu ikke helt for der er et lille hængeparti; gulvarmen mangler at blive tilsluttet, men det sker først når der ikke er brug for varme i huset så hen i maj-juni hvis alt går vel :-)

 

Marts

Så blev det marts og som tidligere skrevet vil vi godt snart have noget forår og vi troede da også det  var på vej. Som det ses på billedet på forsiden var de første tegn da også på vej, erantis og vintergækker pibler op af jorden, men vi blev klogere. 5 marts fik vi lige en ordentlig omgang sne..... lastbilerne hang fast på motorvejen, tog og busser kørte med store forsinkelser, al udkørsel frarådes, den samme sang vi har hørt nogen gange i løbet af vinteren :-) Nu faldt det her snevejr nok på en en uheldig dag vil nogen nok mene, Betina og 2 af hendes klassekammerater skulle nemlig holde deres   18 års fødselsdag for venner, veninder og klassekammerater. Alle kom dog frem selv om det var med nogen forsinkelse for nogen af gæsterne. Fødselarerne og gæster (ca. 70) havde en god aften og der var hvis ikke nogen der hverken sultede og/eller tørstede :-)

                       

                       Fødselarerne                                                       Buffeten er åben

                        

                     Et par af bordene....                                              Festen er i gang... :-)

-------------------------------------------

Her på slottet er meget af tiden der har været til overs gået med at forberede festen, men vi har jo også et lille projekt kørende -badeværelset på 1 sal- det synger nu på sidste vers, der mangler et par fuger og holdere til diverse ting så skulle vi være færdige :-)

 

Februar

I dag er det den 19-2-2010 og det er stadig koldt og det sneer. Solsortene, mejserne og gråspurve    (er vi sikre på) fryser og er ved at æde os ud af huset :-). Det er tæt på at de kommer og banker på vinduet når der mangler foder i fuglehuset. Vejret er heldigvis ikke noget vi kan gøre noget ved men...... NU VIL VI ALTSÅ SNART HAVE NOGET FORÅR !! :-) Hvad er der så sket siden sidst.... jow.... Betina er jo blevet 18 og det blev fejret med en familie fest og så er kørekortet jo også kommet         i hus, tillykke med begge dele :-) Her er lidt video fra dagen

Fødselsdagskagen lavet som en køreskolebog

 

Maria og Bente har været på spejderlejr i starten af Februar, en rigtig god tur :-) Mia har fået 3 sorte snip i sit bælte (taekwondo) så næste gang er det det sorte bælte det gælder. Mia har sammen med    2 andre vundet guld i synkron teknik, alle 3 skal lave den samme øvelse synkront og det blev altså til guld med flotte karakterer... tillykke !!

 

Guldet er hjemme... godt gået tøser :-)

 

Som det kan ses andet steds på siden har vi startet et nyt projekt ; "badeværelse", ikke fordi det var planen men "grundet særlige omstændigheder" så vi os nødsaget til at sætte projektet igang, det skrider stille og roligt frem for som sædvanlig opstår der jo forskellige former for forhindringer med sådan et projekt .... tingene driller, ændringer og nye ideer. Vinterferie holder vi ikke noget videre af, pigerne har selvfølgelig ferie fra skolen så der bliver sovet længe, slappet af og så være sammen med venner og veninder :-) Tommy havde ferie i uge 6 men den blev tilbragt på et ...... badeværelse ! Se mere her 

Vi vil da også lige gøre opmærksom på at siden med vores lille adoptiv orangutang er blevet opdateret, se med her.

 

Januar

Ja det var så det...... 2009 altså :-), vi vil lige benytte chancen til at ønske GODT NYTÅR til alle vores trofaste læsere, vi havde faktisk rekord i besøg her på hjemmesiden i december..... 254 besøg så det siger vi mange tak for :-). For lige at vende tilbage til 2009, det var et rigtig godt år som man jo kan læse under "2009", det sluttede jo med kulde, sne og hvid jul så der var lige ved at gå Morten Korch i julen :-). Julen var jo som den skulle være med juletræ og gaver og ikke mindst; meget af det   spiselige og drikkelige.  En lille ting er vi dog ikke helt tilfredse med, der var tyveknægte på besøg, de stjal vores 2 julebukke lavet af halm og en kælk, begge dele stod ved fordøren. Disse tyveknægte har også været på tugt i nabolaget hvor det også var juleting der øverst på ønskeseddelen. Nu er det jo sådan at vi har fået sat et kamera op ved hoveddøren og det har taget billeder af de ubudne gæster den 21-12-09 kl 05.02 ! se lige her:

 

Ja her er det halmbukkene der forsvinder.....

 

..og vi må jo håbe der er nogen der får glæde af kælken

 

Hvis der er nogen der kender dem må man gerne ruske dem fra os af, vi syntes nok at det er dybt at synke når man kan stjæle halmdyr og børnenes slæde ! Det er bare lige et surt opstød herfra, en   gang imellem har man vel lov.....

Nytåret var ligesom mange andre steder også en kold affære her i byen, men vi kom godt ind i det som vi plejer med naboerne. Bente var lidt kedelig, hun gik tidelig i seng bare fordi hun skulle møde på arbejde kl 7.00 1 januar..... forståeligt nok måske :-)

Januar.... stadig koldt og med sne.... global nedkøling....Betina fylder 18 ... det er en af de store dage   i ens liv hvor man kan få lov at betale skat og stemme og få kørekort hvilket hun er i fuld gang med:-) Det skal selvfølgelig fejres med huset fuld af gæster så vi glæder os :-)

Lige for at følge op på billedet på forsiden, det er sjovt at følge fuglelivet i haven, at se solsortene slås om at få lov til at bade i frostvejr, jeg tror ikke det er noget for os :-). Det er selvfølgelig for at pleje fjerdragten men det er en kold fornøjelse at være vinterbader.... eller hvad man nu kalder det når   man er solsort :-)

 

Copyright ® 2010 www.to-ben.dk Hjem          Om os         Det sker        Begivenheder         Snuske                   

Familien GRØN HANSEN
   
WWW.to-ben.dk