HJEM          OM OS          DET SKER        BEGIVENHEDER         SNUSKE          BENTE*S KLUMME          DAMMEN

  SIDSTE NYT

  •  Som det frem går andetsteds på hjemmesiden er Ludvig flyttet ind her i huset :-)
  • Se mere her

 

 

 

          

                     

   SNUSKE'S SIDE

 

Ja det er altså mig... Snuske.... kongen af sofaen

 

 

Så er det vist på tide at Snuskes venner kommer på siden.... eller det kan de 2 af dem ikke er rigtige venner for han er vældig jaloux når der bliver snakket med dem. Det er 2 undulater..... Poppe og Bella

 

Bella

Poppe

 

Den 3 ven er nok den bedste ven den kære kanin har.... det er hunden som Snuske hygger sig vældigt med indimellem eller skal vi sige tit......

Snuske er glad for "hunden"

 

"Snuske er noget af en heldig kanin. Han skulle bare lige på sommerferie i sommeren 2002, men fakta er at Snuske er her endnu!! Snuske boede tidligere på "byggeren" sammen med en masse andre kaniner, men man kan da godt forstå at han ikke vil tilbage. Han har som sikkert den eneste kanin her i landet fået sin egen sofa. Snuske er møgforkælet men er nu alligevel en sød kanin, han render det meste af tiden frit rundt i huset og om sommeren også på terrassen."

Dette skrev vi i 2003 og det har har ikke ændret sig meget..... udover at han ikke har sin sofa mere er han en møgforkælet kanin...... blivet nusset om hele tiden og opvartet i alle ender og kanter. Man sku' vær' kanin!! :-)

Det er nu hyggeligt dele et æble med Mia :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den smager nu godt den sutteklud.......

 

 

 

Det er sjovt at have besøg 

 

Sådan går meget af min tid

 

Er der noget bedre end at sidde og "stene" foran en glasrude ?

 

Ludvig er kommet på besøg og han skal nok sørge for at der kommer liv i huset med skrigen og råben og så kan han sige en masse ord og lyde. Det er ikke alle der er tilfredse med den nye beboer. Snuske stamper noget ind imellem når Ludvig støjer for meget men buret er nu godt nok til at gemme sig under :-)

Copyright ® 2006 www.to-ben.dk Hjem          Om os         Det sker        Begivenheder         Snuske                   
 GRØN OG HANSEN 
   WWW.to-ben.dk