HJEM          OM OS          DET SKER        BEGIVENHEDER         SNUSKE          BENTE*S KLUMME          DAMMEN

  SIDSTE NYT

 

 

 

          

                     

   Ludvig's side

 

November 2009  Der er ikke noget som at side i mit bur og hygge sig når der bliver spillet musik :-) Klik her

 

 

Marts 2009   Så er det vist på tide at jeg får et ord indført. som man kan se herunder er det ved at være et par dage siden der er skrevet nogen pæne ord om mig. det skal lige siges at jeg har været på ferie ved Jørn siden og det er gået meget bedre..... jeg forstår jo at sætte mig i respekt !! Ellers har jeg jo det  godt, det er ikke altid at Tommy og Bente forstår mine behov, næbbet skal jo motioneres så det er jo somme tider at jeg kommer til at bide ledninger, dagens avis, regninger og hvad der ellers ligger og flyder på bordene, de kan jo bare lære at ryde op ! Så efter at der er sagt NEJ!, LUDVIG!, FY! og HMMM! nogen gange, ja så ender det tit med at jeg ryger bag tremmer igen, men det er nu ikke så ringe endda for tit ligger der godbider i skålen og mit bur har jo også fået ny plads efter vi har flyttet om, så nu kan jeg holde øje med hvad der sker udenfor. Hvis der er noget jeg skal klage over er det at menneskene her i huset har fået den ide at sætte kamera i en redekasse og det gør at der ikke altid er fokus på mig, men så skriger jeg bare lidt mere ..... så kan de lære det !! Lige her til sidst: det er jo MIG der er husets moviestar så her det sidste nye filmhit med mig i hovedrollen

 

 

Oktober 2007. Som man kan læse andensteds på denne hjemmeside har Bente og Tommy været i Harzen på weekend. Det skulle jo også gå ud over mig. Jeg skulle på weekend oppe ved Jørn, det skal med det samme siges at jeg havde alletiders weekend, blev forkælet i hoved og r--, Jørn er bare en guttermend :-). Nej det var alt det der skete før og efter, det var faktisk tæt på at være dyremishandling, for om onsdagen var Tommy hjemme og vi snakkede og nussede, men pludselig tog han fat i mig og proppede mig ned i en lille kasse for vi skulle ud og køre sagde han. Vi kørte afsted men jeg må indrømme at jeg ikke var tilfreds med at sidde i den her transportkasse så det her skulle betales tilbage. Jeg kom op til Jørn og vi havde nogle rigtig gode dage. Mandag kom Tommy igen og han troede det var den store gensynsglæde men der var pay-back time, et par velrettede hug fra mit næb og jeg havde vist hvad jeg mente og jeg kunne se at DET havde han ikke regnet med. Det endte med at jeg kom ned i kassen igen men efter kraftig modstand fra min side. Hjemme igen: Tommy blev lagt på is, jeg holdt mig til Bente og kigge bare til den anden side når han nærmede sig. Men det kunne jo ikke blive ved med at gå sådan så efter en 3-4 dage lukkede jeg ham ind i varmen igen så nu er vi venner igen :-)

 

 

August 2007: Ja det er jo ved at være længe siden at jeg har været inde på hjemmesiden og skrive lidt. Jeg har lært lidt mere siden bl.a. kan jeg fløjte limbo-rock, sige: kom så, hva'så, Snuske, hallo og en masse som der ikke er andre end mig der kan forstå. Men nu i er inde og kigge med her så se lige med her

 

Januar 2007: Så har de 2-benede fundet af det jeg har vidst hele tiden.... jeg er en pige.... med et drenge-navn. Mine 5 nakkefjer blev først sendt til Skive og siden til Tyskland for at blive testet og nu har jeg fået et fint papir på at jeg er en pige :-). Er det ikke herligt :-)

 

December 2006: Hej jeg hedder Ludvig....... det er jo ikke fordi at de ved om jeg er en dreng eller pige, det kan man kun finde ud af gennem en dna-test og det har Bente og Tommy en ide om at de vil vide, det er jo heller ikke dem der skal igennem det jeg har lagt fjer til.... det kostede 5 fjer i nakken!!!! og det er ikke nogen fornøjelse at få rykket tøjet af!! Ellers har jeg det da nogenlunde..... det er bare ikke til at holde ud at den der med de lange ører... Snuske tror jeg den hedder.... jeg kalder den smiske, for den kan smiske sig ind alle steder og blive kløet meget mere i nakken end mig og jeg kan blive noget så 1-2-3 gal i skralden over det og jeg prøver at få ham væk ved at nappe den lidt i ørerne, men det må jeg heller ikke. Nå, men ellers går det da godt, jeg får en masse godbidder, ja, næsten alle mine livretter og så skal menneskene her i huset jo også belønnes så jeg underholder dem en gang imellem, men så får jeg bare et tæpper over buret og de siger nu kan de ikke holde ud at høre på mit skrigeri mere, så må jeg jo finde charmekluden frem og og sige nogle af de ting som menneskene har lært mig og så bliver de så glade og så har jeg deres fulde opmærksomhed og de siger: "er det ikke fantastisk" når jeg siger: "hej ludvig", "stegt papagøje",dikkedikkedik, brøler som en tiger/løve eller lyder som en bombe der falder og eksploderer, jeg kan også fløjte det meste af: "den gang jeg drog afsted". Det er nu ikke det eneste jeg kan men det kan jeg fortælle om senere for nu må det være nok for denne gang... det er hårdt at lave hjemmeside så vil jeg ind at side på min pind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dansende gøje

 

Jeg elsker at bade, se lige med HER 

 

Det sidste nye

 

 

Jeg er jo yndig ..... miss gøje :-)

 

 

 

 

Jeg er på weekend ved Jørn

 

 

 

 

Det er rart at få rørt vingerne lidt

 

 

 

 

Et legebarn er man jo.... :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja det er altså mig.... Ludvig.... husets nye charmør :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2006 www.to-ben.dk Hjem          Om os         Det sker        Begivenheder         Snuske                   
 GRØN OG HANSEN 
   WWW.to-ben.dk