HJEM          OM OS          DET SKER        BEGIVENHEDER         SNUSKE          BENTE*S KLUMME          DAMMEN

 

 

   DET SKER

 

 

Nytår 2006

 

Julen er ovre og vi skal til at fejre nytår, og vi vil benytte lejligheden til at ønske alle et godt nytår og sige tak for det. gamle.

 

Jul 2006

 

 

Så er det atter jul og I kan under Bentes klumme se julebrevet

 

25-12-06 Juledag. Ja så er det "overstået" Juleaften gik som den skulle med juleand og ris a'lamanda, imellem and og dessert spillede vi pakkespil. Så var det tid til at danse om juletræ og synge julesalmer og så var det altså tid til det store øjeblik..... gaveudpakning! Der var så mange gaver at stuegulvet blev lavet om til et "gavegulv" :-) og alle fik hvad de ønskede sig. Vi vil på hele familiens vegne benytte lejligheden til at takke for julegaver.

 

November 2006

 

26-11-06: Det ser ud som om Ludvig ikke længere er pensionær.... Ludvig er flyttet fast ind her i huset med sit bur, jordnødder og solsikkefrø.

Se mere her

 

11-11-06: Ja, så gik Oktober og vi er allerede et godt stykke inde i November. Bente har haft fødselsdag (hvisker: hun fyldte 45 :-)) Tommy fylder også år men der er tallet ikke så højt.

Vi har fået en pensionær, en blåpandet amazonepapagøje, Ludvig hedder den, der er jo blevet lidt mere liv i huset for Ludvig gør jo opmærksom på at den er her, som en papagøje jo skal.

Se mere her.

 

 

 

Oktober 2006

 

Oktober..... efterår...regn....øv det var nu bedre da solen skinnede og det var 25 grd. og vi kunne side ude i haven men det kommer igen, der er bare alt for lang tid til at det bliver forår igen.... nå, nok med de sure opstød (det skal dog retfærdigvis tilføjes at vi fik morgenkaffe på terrassen den 30 september i strålende solskin). Her i Fredericia går det i den daglige trummerum..... arbejde, spise, sove og så prøver vi at nå de ting vi ellers ikke har nået i de sidste 3-4 måneder i hus og have

 

 

 

September 2006

 

Så blev det september, tiden er bare gået siden sommerferien sluttede og der har været en del travlhed her i det lille hus, meget arbejde, skolen er startet og dermed er andre af pigernes aktiviteter også startet og dermed en dagligdag der skal indkøres efter ferien.... ja så tiden er bare gået.

Det vi to "gamle" har ventet på i lang tid var koncerten med Rolling Stones og den var vi så til den 3/9 og det var nok en af de største oplevelser vi har været med til, at høre de gamle rullesten sammen med 85000 andre tilskuere var bare "kanon". Se mere her 

 

 

Juli 2006

 

 

23-7-06 Så er Betina i England og det går rigtig godt, hun får set en masse i området og ikke mindst: snakket engelsk :-) Vi 2 gamle var jo med ovre at aflevere hende og det var første gang vi begge var i England så det var spændende og der går lige et par timer med at vænne sig til at de kører i den "forkerte" side :-)

Se mere her

 

13-6-06 Så er der pludselig gået en uge mere, Karsten og Laila er taget hjem til Horsens. Mia og Maria kommer hjem fra landslejren og skal så på ferie ved deres far hvor Betina har været den sidste uge, hun kommer så her hjem for vi tager til England i weekenden, fordi Betina jo skal på sprogrejse i 14 dage, mere om det på et senere tidspunkt.

 

7-7-06 Ja tiden løber.... vi har været på ferie i Østrig. Det var en rigtig god tur, køreturen både frem og tilbage gik uden problemer og selve opholdet i Østrig var perfekt, huset var godt og det samme var vejret. Vi boede i en lille by omgivet af høje bjerge med masser af vandfald.... ja det var næsten eventyragtig :-). Turen vil blive beskrevet nærmere på et senere tidspunkt

 

Mia og Maria er taget på landslejr og det ser ud til at det bliver en god tur med rigtig godt vejr Se mere her

 

 

Juni 2006

 

 

20-06-06  Så nærmer det sig.... vi skal på ferie og vi glæder os kan man vist sige, det kan ikke hurtig nok blive lørdag så vi kan komme afsted til Østrig. Vi vil lægge billeder fra turen på hjemmesiden når vi kommer hjem igen

 

02-06-06  Ny melding fra Rullestenene, koncert datoen er fastsat til 3-9-06 så vi glæder os. Nu håber vi at Keith Richard holder sig fra træer og hvad man ellers kan falde ned af :-)

 

Maj 2006

 

23-5-06 Så blev det offentliggjordt at rullestenene ikke kommer til DK den

8-6, koncerten er udsat til august-september.

 

21-5-06 Det er næsten ikke til at holde ud at der snakkes om at Rolling Stones koncerten aflyses, bare fordi der er en halvgammmel mand på 62 år der tror han er 25 og så kravler rundt i kokospalmer og så falder ned og slår hovedet (Keith Richard) Vi håber på det bedste og god bedring :-)

 

20-5-06 Så er Betina konfirmeret, Selve begivenheden i kirken gik som den skulle og festen på Kryb-i-Ly gik rigtig godt. Der kommer mere i løbet af kort tid

 

3-5-06 Så nærmer det sig, Betina's konfimation, (næsten) alt er klappet og klar, der mangler kun de sidste detaljer men det det kommer der også styr på, så nu venter vi kun på at kl. bliver 12.00 på søndag

 

 

April 2006.

23-4-06 Mia og Maria har været på forlejr i Vork Bakker ved Vejle her i weekeenden. Det startede ikke så godt for det "stod ned i stænger" da de skulle afsted i fredags, det var vist mere hensigtsmæssigt med en gummibåd end telte på teltpladsen for der stod klart vand flere steder. Men som weekenden skred frem blev vejret bedre og der blev en rigtig god tur ud af det

Det var også dagen hvor der var den første rigtige forårsdag, 16 grd. og solskin og det er sjovt at se hvordan naboerne dukker op ude i haverne... nu er vinterhiet forbi og der skal plantes forårsblomster og så der skal der selvfølgelig nydes en enkelt naboøl :-)

 

Marts 2006.

Nu må det godt snart blive forår så vi igen kan komme udenfor uden at man skal have alt det overtøj på. Der kommer til at ske en del her i 2006. Mia og Maria skal på forlejr 21-23 april med FDF, Betina skal konfirmeres 7 Maj, Bente og Tommy skal til Rolling Stones Koncert (kan næsten ikke vente :-), for 3 år i træk tager vi lige en tur til Østrig på sommerferie. 5 Juli tager Mia og Maria igen på lejr, denne gang den store landslejr ved Julsø, de kommer hjem igen den 14 og 15 Juli tager vi 2 "gamle" til England sammen med Betina, Betina skal på sprogrejse til Bournemouth. Ellers skal foråret nok gå med at færdigøre vores lille byggeri samt hva der ellers "hænger" rundt omkring :-)

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husets nye beboer Ludvig

 

 

Copyright ® 2006 www.to-ben.dk Hjem          Om os         Det sker        Begivenheder         Snuske                   
 GRØN OG HANSEN 
   WWW.to-ben.dk